CONVOCATÒRIA PER LA PROVISIÓ D’UN/UNA OFICIAL DE SERVEIS GENERALS (MANTENIMENT)

L’objecte d’aquesta convocatòria és per proveir d’un/a Oficial de Serveis Generals el servei de Manteniment del Consorci Sant Gregori.

Vinculació: Personal laboral temporal

Retribució: d’acord amb la fixada al conveni laboral d’aplicació (codi conveni: 79001195011996)

Jornada: 100% de la jornada.

REQUISITS:

  • Estar en possessió de la titulació en ESO
  • Es valorarà formació complementària en manteniment d’infraestructures.
  • Es valorarà experiència prèvia realitzant tasques similars.

CONTINGUT FUNCIONAL DEL LLOC DE TREBALL

Atendre el manteniment integral dels equipaments, instal·lacions en totes les seves vessants, així com les tasques pròpies dels serveis generals d’acord amb les instruccions i directrius rebudes.

  • Revisió dels grups de pressió
  • Revisió de les calderes de gas
  • Control dels paràmetres de piscines i bombes
  • Control paràmetres de clor en diferents punts dels edificis
  • Control dels registres del pla de legionel·losi
  • Tasques de serveis generals.

Les persones interessades poden lliurar el currículum per formar part del procés de selecció abans del dia 6 d’abril de 2025 a rrhh@consorcisg.cat o presencialment al registre del Consorci Sant Gregori (Crta. de les planes s/n 17150-Sant Gregori, Girona)

CONVOCATÒRIA PER LA PROVISIÓ D’UN/UNA METGE/ESSA EL SERVEI DE VALORACIONS DEL CONSORCI SANT GREGORI

L’objecte d’aquesta convocatòria es proveir d’un/a metge/essa el servei de valoracions del Consorci Sant Gregori

Vinculació: Personal laboral temporal (interinitat fins la cobertura definitiva del lloc)

Retribució: 41.285,70€ bruts anuals

Jornada: 100% de la jornada (1720 hores anuals)

REQUISITS:

  • Estar en possessió de la titulació de graduat en medicina.
  • Es valorarà formació i/o experiència en valoració de la discapacitat i dependència.

CONTINGUT FUNCIONAL DEL LLOC DE TREBALL DE METGE/ESSA DEL SERVEI DE VALORACIONS

  • Determinar el grau de discapacitat global de la persona conjuntament amb la resta de l’equip interdisciplinari, segons els barems i la legislació vigent.
  • Oferir una atenció adequada i un bon tracte a la persona atesa.
  • Valorar la derivació per necessitat d’avaluació diagnostica d’altres professionals (psicòloga i/o TS).
  • Treballar en equip per realitzar els tancaments dels expedients valorats al servei.
  • Participar en aquelles formacions que l’entitat cregui necessàries pel servei o l’entitat.

Les persones interessades poden lliurar el currículum per formar part del procés de selecció abans del dia 6 d’abril de 2025 a rrhh@consorcisg.cat o presencialment al registre del Consorci Sant Gregori (Crta. de les planes s/n 17150-Sant Gregori, Girona)

Participem en el 36è CONGRÉS DINCAT: Compartir és créixer. Presentarem bona pràctica en el bloc temàtic “l’atenció social i sanitària”.

El programa CUINA21, és un projecte iniciat el 2017 que s’emmarca en l’eix estratègic “MODEL D’ATENCIÓ CENTRADA EN LA PERSONA” per donar resposta a les necessitats individuals de totes les persones ateses i que el seu objectiu és la millora continua de la qualitat del servei d’alimentació en tots els nivells, per tal d’aconseguir un alt grau de satisfacció per part de les persones que atenem.

Es va iniciar amb un diagnòstic global del sistema alimentari, analitzant aspectes com els menús, la presentació del menjar, el perfil dels professionals, la coordinació interna i la gestió d’estocs. Amb el suport de la consultoria AGAR, es van establir canvis per millorar tant la qualitat dels àpats com l’experiència de cura associada a l’acte de menjar.

El programa es centra en les persones amb dificultats d’alimentació o deglució, adaptant la textura dels aliments per garantir una alimentació segura, variada i suficient, evitant la discriminació a taula. Es prioritza la presentació diferenciada dels plats, la millora de la ingesta i la reducció de la desnutrició.

Entre els resultats positius, destaca la personalització de les racions, la millora en la temperatura dels aliments i una presentació més atractiva. Això ha afavorit l’acceptació dels plats i l’increment del consum de fibra i vitamines, i la disminució dels episodis d’agressivitat, fet que ha contribuït a reduir la necessitat de fàrmacs. Per continuar millorant, es planteja un seguiment més detallat de la ingesta i la reducció del malbaratament.

El CUINA21 és un model escalable en altres entitats que atenen persones amb necessitats especials d’alimentació, demostrant que la innovació en aquest àmbit pot generar un gran impacte en la qualitat de vida.