El Consorci Sant Gregori ha organitzat la I Jornada sobre l’alimentació i la valoració nutricional en persones amb discapacitat intel·lectual el passat divendres 26 de setembre.
L’objectiu principal d’aquesta jornada ha estat poder intercanviar experiències –per mitjà de taules rodones i els tallers, en relació a l’alimentació de les persones amb discapacitat..
Els tallers han estat valorats molt positivament tant per la qualitat dels mateixos com per el caire innovador que han donat a la jornada.
La jornada ens ha permès compartir i adquirir coneixements amb els tècnics i professionals experts dels diferents àmbits de la Salut i d’atenció a les persones i encarar l’àmbit de l’alimentació i nutrició en persones amb discapacitat des d’una visió transversal i compartida amb tots els professionals que intervenen de manera directa o indirecta en la seva atenció: dietistes, nutricionistes, personal de cuina, psicòlegs, auxiliars tècnics, metges, infermeres, fisioterapeutes,..
La jornada va cloure amb un dinar de treball a on es varen poder degustar diferents textures d’aliments elaborades pel servei de cuina del Consorci Sant Gregori .