L’objecte d’aquesta convocatòria és per proveir d’un/a Oficial de Serveis Generals el servei de cuina del Consorci Sant Gregori.
Vinculació: Personal laboral temporal
Retribució: d’acord amb la fixada al conveni laboral d’aplicació (codi conveni: 79001195011996)
Jornada: jornada completa
REQUISITS:
- Estar en possessió de la titulació de Cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia (valorable).
- Es valorarà experiència en tasques similars.
CONTINGUT FUNCIONAL DEL LLOC DE TREBALL D’OFICIAL DE GUINA
- Gestió de la producció
- Gestió de la seguretat alimentària
- Logística i operativa general
Les persones interessades poden lliurar el currículum per formar part del procés de selecció abans del dia 10 de juny de 2022 a rrhh@consorcisg.cat o presencialment al registre del Consorci Sant Gregori (Crta. de les planes s/n 17150-Sant Gregori, Girona).